Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Informatie

De Bogen Theaterproducties biedt een gevarieerd aanbod aan acts voor kleine en middelgrote theaters.

De Bogen Theaterproducties is het onderdeel binnen Senf Theaterpartners waarmee we ons richten op het introduceren van nieuw en jong talent in de Nederlandse en Belgische theaters. Producties die bij De Bogen succesvol zijn gelanceerd zijn o.a. de Ashton Brothers en Wende Snijders. Ook gevestigde namen en producties die speciaal gemaakt zijn voor de kleine en middenzalen worden door de Bogen Theaterproducties vertegenwoordigd.

De Bogen levert een afwisselend aanbod aan theaterproducties waaronder cabaretiers Van der Laan & Woe (Geen Familie) en Anuar en muziektheater als Alderliefste en Katarina Vermeulen. Naast ons aanbod in theatertournees bieden we ook de mogelijkheid van schoolvoorstellingen en levert de Bogen Theaterproducties maatwerk voor bedrijven, particulieren, stichtingen en overige instellingen onder de naam Theater Op Verzoek. Voor speciale gelegenheden kunnen de acts van de Bogen Theaterproducties een gedeelte van hun act brengen, of een op de gelegenheid afgestemd onderwerp.

Zie verder de informatie op de website van dit impresariaat.

Voorstellingen

Een chronologisch en daaronder een link naar een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die onder deze naam als producent, al of niet in samenwerking met andere producenten, in première zijn gebracht, voor zover geregistreerd in de productiedatabase

 Co-producent
Hendrik en Wilhelmina - Impresariaat Jacques Senf & Partners - 2000-04-01De Bogen Theaterproducties
Diana - Mojo Concerts BV - 2001-01-27De Bogen Theaterproducties
Adres onbekend (de ondergang van een gezworen vriendschap) - De Bogen Theaterproducties - 2010-10-05
In de lift - Silvester Zwaneveld - 2012-11-30De Bogen Theaterproducties
Spiritus - Eva Crutzen - 2016-01-15De Bogen Theaterproducties

Bronnen